Автодім Атлант у Києві | офіційні дилери Volkswagen Новини

Шукаєте автомобіль своєї мрії від Volkswagen? Тоді ви потрапили в потрібне місце - офіційний дилерський центр Volkswagen. Оберіть собі новий автомобіль серед доступних на нашому онлайн-складі або сконфігуруйте потрібну модель.

  1. Новини
  2. Світова премʼєра нового кросовера Tayron
15.10.2024
Новини від Volkswagen

Світова премʼєра нового кросовера Tayron

Аж до 7 місць на сцені вражень! Загальна інформація щодо моделі та планів продажу.

Новий Tayron

Готові до нового представника кросоверів Volkswagen в 2025 році?


Новий цифровий кокпіт на основі MIB4, модульної мультимедійної матриці четвертого покоління, пропонує найвищий рівень інформації та включає цифрові сервіси та програми. Крім того, такі нові системи, як функція пневматичного масажу для передніх сидінь або матричні фари IQ.LIGHT HD, які використані вперше після Tiguan, який запозичив їх в свою чергу у преміального флагмана Touareg. 

Volkswagen%20Tayron

Дизайн Volkswagen Tayron:

Середньорозмірний кросовер отримав абсолютно новий дизайн та високоякісні матеріали в інтерʼєрі. Довжиною у 4.8 м дебютант пропонує більше простору для розваг та вражень, але не тільки через збільшений простір другого ряду, а і через можливість замовлення 3-рядного виконання.

Вперше після Golf новинка отримала подвійний світловий почерк, оскільки логотипи Volkswagen поєднуються смужкою як спереду, так і позаду, а також є світлодіодними. На додачу до характерного та впізнаваного візерунку бренду, проявленого в екстерʼєрі, Tayron отримав у своє розпорядження елементи внутрішнього декору із деревини з відкритими порами, оточені пакетом внутрішнього освітлення.

Volkswagen%20Tayron

Інтер'єр Volkswagen Tayron:

Інтер'єр Tayron успадковує нову концепцію та дизайн. Він виділяється високою якістю самих матеріалів та стандартів виконання. Крім того, простір нового кокпіта інтуїтивно зрозумілий у використанні, а також тісно інтегрований в концепцію дизайну. Також тут присутній новий багатофункціональний перемикач профілів керування та вибору атмосфери із вбудованим OLED-дисплеєм.

Двигуни Volkswagen Tayron:

Різноманіття силових установок. В Україні будуть представлені турбодизельні двигуни TDI та турбобензинові двигуни TSI, які пропонуватимуться виключно в поєднанні з автоматичною коробкою передач DSG. 

Палітра двигунів включає два дизельних двигуни 2.0 TDI, які пропонуються потужністю від 150 до 193 к.с. та передньо- та повноприводному виконанні. Бензиновий двигун 2.0 TSI (EA888 evo4) потужністю в 265 к.с. доступний виключно у поєднанні з системою повного приводу 4MOTION. 

Volkswagen%20Tayron

Сидіння Volkswagen Tayron:

Сидіння для марафону. Нові сидіння ergoActive Plus з пневматичним регулюванням попереку в чотирьох напрямках і пневматичною 10-камерною функцією масажу ідеально відповідають високоякісному характеру та інтерʼєру Tayron. 

Асистенти Volkswagen Tayron:

Високоефективні допоміжні системи. Tayron у стандартній комплектації оснащений великою кількістю асистентів водія. На додаток до Side Assist (система зміни смуги руху), Front Assist (автономне екстрене гальмування), Lane Assist (система утримання в смузі руху) і Rear View (система камери заднього виду), вони також включають Dynamic Road Sign Display. Також буде доступний широкий вибір додаткових систем.

Багажник Volkswagen Tayron:

Більше багажне відділення та більше простору. Обсяг багажного відділення нового покоління демонструє, наскільки добре використовується простір: у 5-місному виконанні 885 літрів та 2090 літрів за умови складених сидінь. Додавання 3-го ряду дещо зменшить обʼєм до 850 літрів за умови використання двох рядів сидінь або ж до 345 літрів, якщо використовуються всі три. 

Volkswagen%20Tayron

Volkswagen Tayron в Україні:

Прибуття нового Volkswagen Tayron в салони українських дилерів заплановано у 2025 році. Новинка дебютує в трьох комплектаціях: Life, Elegance та R-Line, які мають бути доступні одночасно в момент премʼєри.
 

* Наявність та наповнення майбутніх комплектацій, а також доступна палітра двигунів і опційного обладнання для України ще не визначені, але ми обовʼязково повідомимо Вас про всі деталі щодо нового Tiguan, як тільки отримаємо більше інформації.

** Автомобіль перебуває на стадії прототипу і ще недоступний для продажу. Зображення та комплектація автомобіля наведені для ілюстрації та можуть відрізнятися від наявних у офіційних дилерів Volkswagen на території України, а також можуть містити опційне обладнання, доступне за додаткову плату.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

Я зацікавлений в отриманні інформації від дилера.
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.